Termeni și Condiții de utilizare - BursaMierii.ro - BursaMierii.ro

Termeni și Condiții de utilizare – BursaMierii.ro

TERMENI ȘI CONDIȚII

Prin faptul că publicați anunțuri pe acest website, vă exprimați acordul cu privire la conformitatea anuțurilor cu TERMENII și CONDIȚIILE descrise mai jos.

www.BursaMierii.ro este administrat de Oopsy Daisy srl, cu sediul in Cluj Napoca, inregistrata la Registrul Comertului cu nr J12/2092/2006 CUI 18773564.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului www.BursaMierii.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Ne rezervăm dreptul să modificăm orice anunț care nu este conform cu TERMENII și CONDIȚIILE website-ului, pentru a preveni astfel orice abuzuri și pentru a menține conținutul acestui website, curat și în același timp relevant pentru vizitatori. Această condiție se aplică tuturor utilizatorilor, de orice vârstă, rasă, religie sau naționalitate. Așadar, toate anunțurile care nu respectă termenii și condițiile acestui website, sunt pasibile de a fi șterse imediat și fără o notificare prealabilă.

Obligațiile de înregistrare ale utilizatorilor:

Pentru a putea cumpara de pe www.BursaMierii.ro, trebuie sa introduceti datele dumneavoastra pe website-ul nostru.

In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.

Sunteți de acord că veți fi singura persoană răspunzătoare pentru conținutul oricărui anunț pe care îl publicați pe acest website. Nu veți trage la răspundere deținătorul acestui website pentru nici o pagubă, pierdere sau deteriorare în ceea ce privește persoana dumneavoastră sau alte persoane, pagubă, pierdere sau deteriorare rezultată direct sau indirect din publicarea anunțurilor dumneavoastră pe acest website.

Ca utilizator al platformei BursaMierii.ro, fie înregistrat, fie simplu vizitator, acceptați politica privitoare la cookie-uri despre care ați citit în pagina dedicată: www.BursaMierii.ro/cookie.

Sunteți de acord cu faptul că anunțurile care vă aparțin, vor fi publicate și promovate și prin mijloace de promovare externe acestui site, mijloace cum ar fi platformele sociale (Facebook, Twitter, etc), cu scopul de a căpăta o mai mare expunere. În acest scop, sunteți de acord cu faptul că, metodele de promovare alese de către administratorii site-ului, pot implica aducerea de modificari menite să clarifice conținutul anunțurilor, (corectarea greșelilor de ortografie, punctuație, exprimare defectuoasă sau neclară), și să le confere o mai mare expunere, unui public cât mai numeros de pe internet.

Prin faptul că publicați anunțuri pe acest website, vă exprimați acordul cu privire la următoarele condiții:

 1. Nu va fi tolerat limbajul licențions. Anunțurile care încalcă această condiție, vor fi șterse imediat și fără preaviz. Dacă anunțul a fost plătit, contravaloarea lui nu va fi restituită.
 2. Nu va fi tolerat nIci un comentariu care exprimă rasism, ură sau care folosește un limbaj ofensator.
 3. Nici un anunț care promovează activități ilegale conform legii țării noastre, nu va fi acceptat spre publicare.
 4. Orice anunț care este este o glumă, care conține nesincerități sau neseriozități, va fi șters.
 5. Ne rezervăm dreptul de a publica SAU NU, orice anunț care încalcă termenii și condițiile menționate în această secțiune.
 6. Ne rezervăm dreptul de a nu publica anunțurile care sunt duplicate sau copii ale unor anunturi precedente, fie aparținând aceluiași utilizator, fie aparținând aceluiași utilizator „de fapt” care și-a deschis un al doilea cont.
 7. Ne rezervăm dreptul de a nu publica anunțurile care conțin în cadrul titlului, date personale sau de companie ale utilizatorului: nume, prenume, denumire companie, adresa web, număr(e) de telefon, adresă(e) de email, etc. sau prețul produsului sau serviciului la care se referă anunțul.
 8. Pentru că platforma BursaMierii.ro este într-un proces de evoluție, Termenii și Condițiile de utilizare sunt într-o constantă adaptare la problematica utilizării unei astfel de platforme, așadar ne rezervăm dreptul de modifica conținutul Termenilor și Condițiilor de utilizare, fără o notificare prealabilă, motiv pentru care vă încurajăm să reveniți pe pagina de Termeni și Condiții pentru a accesa ultima versiune a acestui document.

Pret si modalitati de plata:

Plata serviciilor se efectueazăprin bancă sau prin credit / debit card la plasarea comenzii online.

Informatii privitoare la livrare:

Termenul de activare a serviciilor este de maxim 48 de ore, socotit de la data preluării comenzii dumneavoastră. Acest termen poate fi modificat din motive independente de voința noastră.

Serviciile se livrează în limita disponibilității. În cazul în care unul sau mai multe dintre serviciile comandate nu mai sunt disponibile, veți fi înștiințat în acest sens.

Drepturile de autor (Copyright)

Întregul conținut al site-ului www.BursaMierii.ro, incluzând, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi și orice alte date, este proprietatea S.C. Oopsy Daisy S.R.L. sau a furnizorilor săi și este protejat conform Legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectualp și industrială. Folosirea fără acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.BursaMierii.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor în vigoare. Pentru a reclama încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală, puteți folosi adresa de email contact@bursamierii.ro

Politica de confidentialitate

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvăluite fără consimțământul dumneavoastră în caz de litigii/dispute privind fraudele la plata către urmatorii destinatari: Băncile implicate în plățile online, Organismele Internaționale de Carduri și Furnizorii de servicii/produse, respectiv conform Legii, către institutiile abilitate.

În conformitate cu dispozițiile Legii nr.677/200, clienții nostri au următoarele drepturi:

1) Dreptul la informare (art.12)

2) Dreptul unei persoane la accesul datelor (art.13) – dreptul de a obține, la cerere și în mod gratuit, în limita unei singure solicitări pe an, confirmarea că datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date.

3) Dreptul la intervenție (art.14) – dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisă și în mod gratuit, următoarele:

a) rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrărilor nelegale;

b) transformarea datelor personale nelegale în date anonime;

c) notificarea terților cu privire la operațiunile prevăzute la lit. a) si b).

4) Dreptul la opoziție (art.15) – dreptul de a se opune, în mod gratuit și printr-o cerere scrisă, din motive întemeiate și legitime legate de situația sa particulară, ca datele care o vizează să facă obiectul unei prelucrari.

5) Dreptul de a se adresa justiției (art.18) – dreptul de a se adresa justiției pentru apărarea drepturilor garantate de lege și care au fost încalcate.

6) Dreptul de a face plângere la autoritatea de supraveghere (art.25).

Limitări privind utilizarea anumitor tehnici de comunicatie la distanță

Art. 1. – Următoarele tehnici de comunicație la distanță necesită acordul prealabil al consumatorului:
a) sistem automatizat de apel fără intervenție umană (automat de apel);
b) telecopiator (fax)
c) adresă de poșta electronică (e-mail)

Art. 2. – Utilizarea altor tehnici de comunicație individuală la distanță în afara celor prevazute la art. 1 nu este permisă dacă există un refuz manifestat de consumator.

Lista cuprinzând tehnicile de comunicație la distanță:
a) imprimat neadresat;
b) imprimat adresat;
c) scrisoare tipizată;
d) publicitate tiparită cu bon de comandă;
e) catalog;
f) telefon cu intervenție umană;
g) telefon fără intervenție umană (automat de apel, audiotext);
h) radio;
i) videofon (telefon cu imagine);
j) videotext (microordinator, ecran Tv cu tastatură sau ecran tactil);
k) poșta electronică (e-mail);
l) telecopiator (fax);
m) televiziune (teleshopping).

Litigii

Prin folosirea, vizualizarea sau cumpărarea serviciilor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunoștință de faptul că legile române vor guverna Termenii și Conditiile de mai sus și că orice dispută de orice fel care ar putea sa apară între utilizator și S.C. Oopsy Daisy.S.R.L. În cazul unor eventuale conflicte între S.C. Oopsy Daisy S.R.L. și clienții săi, se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă în minim 30 de zile lucrătoare.

Dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanța competentă, în conformitate cu legile române în vigoare.

Diverse

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiectțuni Conditiile și Termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil încheiat.

Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții, clientul își asumă în totalitate drepturile și obligațiile ce decurg din folosirea platformei www. BursaMierii.ro.

Vă mulțumim pentru înțelegere.
Echipa BursaMierii.ro

P.S. Politica de retur

12 Responses to “Termeni și Condiții de utilizare – BursaMierii.ro”

 1. augustinradu on 09/10/2013 @ 11:42

  introduce-ti va rog si sectiunea de vanzari si cumparari "ceara". eu am de vanzare ceara care nu este nici fagure artificial si nici natural. este ceara topita si intarita asa cum cei mai multi stupari au rezultata in urma topirii fagurilor naturali, reformarii fagurilor artificiali sau a topirii descapacelii de fagure. multumesc

  • Va multumim pentru mesaj, dorinta va era implinita inainte sa ne scrieti: Sectiunea de „ceara” exista deja, ca si subsectiune a categoriei „Albine„. Acolo veti gasi sectiunea „Vand Ceara de Albine„.
   Speram ca aceasta informatie sa va ajute si va dorim mult succes in tranzactiile de pe BursaMierii.ro

   Cu mult respect pentru ceea ce faceti,

   Administrator – BursaMierii.ro

 2. emil avram on 18/02/2014 @ 14:27

  Unde se afiseaza in ce moneda sunt preturile ?

   

  • Buna,

   Din dorinta de a lasa la latitudinea utilizatorilor moneda in care acestia doresc sa iti listeze marfurile, nu operam cu o moneda globala. In consecinta incurajam membrii platformei sa includa in corpul anuntului pretul si moneda in care doresc sa listeze/incaseze contravaloarea marfurilor.

   Cu mult respect pentru ceea ce faceti,

   Administrator BursaMierii.ro

 3. vasned on 23/05/2014 @ 08:25

   

  Buna ziua

  cum se aproba anunturile?

  Multumesc

 4. manu stuparu on 02/06/2014 @ 22:15

  buna as vrea sa promovez anuntu unde trebuie sa platesc vreau sa fie primu in lista multumesc

 5. raduradule on 26/10/2014 @ 12:18

  Buna,

  Mai exista vre-o sansa ca postarile noastre aflate sub mentiunea dvs prin „asteapta aprobare” sa se mai si aprobe intr-un final??

  – Ce termen de timp alocati dvs pentru a rezolva” aceasta mentiune?

  Sanatate multa!

  • Stimate Domnule Radu,

   Va multumim pentru emailul pe care ni l-ati adresat.

   Incepand cu luna Octombrie, din dorinta de a contribui mai bine nevoi apicultorilor de a-si comercializa marfurile, platforma BursaMierii.ro a lansat Abonamentele la Bursa Mierii, abonamente pe baza carora, va puteti publica in functie de nevoi anuntul sau anunturile legate de marfurile apicole.

   Pentru a putea publica anutul sau anunturile dumneavoastra, va trebui sa achizitionati unul din abonamentele pe care vi le punem la dispozitie aici: http://www.bursamierii.ro/abonament-bursa-mierii/

   Odata ales si achizitionat unul dintre cele 3 Abonamente, anuntul sau anunturile dvs. vor deveni vizibile in 48 de ore de la data confirmarii platii.

   Va multumim ca sunteti clientul nostru si va asiguram ca suntem aici pentru a ajuta aceasta comunitate apicola in care activam cu totii.

   Cu mult respect pentru ceea ce faceti,
   Administrator – BursaMierii.ro
   contact@bursamierii.ro

 6. radu crisan on 25/04/2016 @ 16:19

  buna ziua, oare care este modalitatea de a pune anunțul? va mulțumesc pentru răspuns. Cu mulțumiri anticipate, sincere salutari. Radu CRISAN

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.