5 Motive să-ți deschizi cont pe BursaMierii.ro ! - BursaMierii.ro

5 Motive să-ți deschizi cont pe BursaMierii.ro !

     BursaMierii.ro s-a născut din nevoia stringentă a stuparilor din întreaga țară de a-și desface produsele apicole într-un mod elegant (care să placă cumpărătorilor de produse apicole), transparent și mai ales profitabil !

Veți spune: Da, dar mai sunt „n” site-uri cu anunturi apicole pe internetul românesc.
De ce este nevoie de „încă unul”?!

Pentru că: Niciunul dintre acele site-uri, nu oferă avantaje suficiente
cumpărătorilor de produse apicole:

Avantaje pentru cumpărători:

 1. Un mod elegant și clar de prezentare a produselor apicole, care să confere încredere cumpărătorului.
 2. Un mod transparent de prezentare a produselor apicole. Cumpărătorii văd cine, când și de unde se vând produsele.
 3. Un mod ușor de a găsi produsele apicole pentru cumpărătorii interesați. Câmp de căutare simplă și avansată după cuvinte cheie și categorii de produse.
 4. Un mod de prezentare vizual al produselor apicole. Stuparii pot încărca poze cu produsele lor, astfel cumpărătorii văd produsele înainte de a le cumpăra.
 5. Un mod SIGUR de achiziționare a produse apicole. Fiecare anunt apicol este verificat și aprobat de unul din operatorii noștri înainte de publicare.

Dacă sunteți stupar, probabil vă întrebați același lucru dar sub o altă formă:
De ce să îmi public anunturile apicole pe BursaMierii.ro și nu pe alte site-uri?

Iată avantajele pentru stupari:

 1. De cele mai multe ori, anunturile apicole sunt „împrăștiate” pe forumuri de specialitate, „îngropate” adânc în conținutul acestora, fără a oferii posibilitatea cumpărătorului să ajungă la ele. Totodată fiind publicate pe aceste forumuri de specialitate, devin mai degrabă anunțuri de la stupari – pentru stupari, în loc să ajungă la consumatorii de produse apicole.
  O prezentare clară, transparentă, intuitivă și modernă, devine astfel o alternativă mult mai bună de a vă prezenta anunturile apicole în fața consumatorilor finali.
 2. Una din multele probleme ale industriei mierii, este că producătorii sunt „mici și mulți” dar totodată și disparați. Motiv pentru care nu au putere de negociere când încearcă să își vândă produsele la marii procesatori. Din același motiv, rămân fără resurse pentru a investi în „imaginea” produselor lor și ajung astfel să le vândă fie greu și cu amănuntul, fie la vrac dar ieftin.
  O comunitate de stupari, cu o identitate clară și într-un număr suficient de mare, va reprezenta întotdeauna o forță care va echilibra prețurile produselor apicole și va „da tonul” în ceea privește nivelul pieței apicole.
 3. Nu în ultimul rând, cu toții știm că pentru a produce venituri și profit, avem și cheltuieli. Un site de anunturi apicole care oferă posibilitatea stuparilor de a-și publica anunțurile în mod GRATUIT, este pe de-o parte visul oricărui stupar: de ce să plătești dacă poți avea pe gratis?! ÎNSĂ, unui astfel de site, îi va lispi cu singuranță interesul de a rezolva probleme pe care stuparii le întâmpină în încercarea de a-și publica și de a-și vinde produsele și practic va fi un ajutor „pasiv” pentru aceștia.
  BursaMierii.ro va funcționa astfel ca, pentru un cost „de bun simț”, să ofere plus-valoare stuparilor, punând anunțurile acestora sub ochii cumpărătorilor, generând astfel o mică cheltuială, însă una aducătoare de profit.

Dacă tocmai te-am convins să îți deschizi un cont pe Bursa Mierii,
dă click pe butonul de mai jos:

 

Cu apreciere pentru ceea ce faceți,
Echipa BursaMierii.ro