Vand Stupi verticali, transport GRATUIT - BursaMierii.ro

122 Lei

Vand Stupi verticali, transport GRATUIT

  • Cantitate (kg / buc) (numai cifre!): 100
  • Oraș: Oradea
  • Județ: Bihor
  • Țara: România
  • Telefon: 0728074287
  • Adăugat: 03/09/2014 14:08
  • Expiră: Acest anunț a expirat
CUTII STUPI PRET VERTICALI 10 RAME FERONERIE STUPI PROMOTIE PRODUCATOR STUPI

Descriere

Firma noastra S.C. ASROM INDUSTRII S.R.L. se ocupa cu fabricarea de lazi pentru albine de mai bine de 6 ani, ani in care ne-am dedicat in totalitate perfectionarii produselor noastre. Putem afirma cu mandrie ca munca noastra este rasplatita, deoarece colaboram cu multi apicultori din intreaga tara, apicultori care ne-au devenit clienti fideli. Suntem dedicati imbunatatirii constante a produselor noastre. Fiecare client este cel mai important client si o oportunitate pentru noi de a ne imbunatati oferta.

Prioritatea noastra este satisfactia dvs. Atu-ul nostru consta in profesionalism si in anii de experienta pe piata. In plus, personalul nostru calificat are grija sa va furnizeze solutiile cele mai rapide si mai eficiente. Desigur, oferim o abordare personalizata si un inalt grad de implicare.

Misiunea noastra este sa devenim un partener de incredere al apicultorilor din Romania, prin a le oferi o gama variata de echipamente si accesorii de inalta calitate pentru apicultura, cu livrare rapida la un cost redus.

Politica sustinuta de societate este de a avea o gama variata de stupi pentru albine (fabricati conform STAS in vigoare) de o calitate cat mai ridicata, muncitori dedicati, implicati si fideli, in vederea satisfacerii cerintelor pietei si a clientilor actuali si potentiali.

Ca si o scurta descriere a produselor noastre amintim :

-stupi pentru albine verticali pentru 10 sau 12 rame, executati din lemn de molid cu grosimi ale peretilor de 22 mm sau 25 mm, in varianta Dadant, Langstroth ;

-stupi pentru albine orizontali pe 16, 18 sau 20 rame

-stupi neasamblati sau asamblati, vopsiti, cu feronerie montata, etc

-rame pentru stupi de albine, diverse modele confrom STAS in vigoare.

-colectoare de polen

Diferentierea fata de concurenta consta in principal in calitatea produselor noastre si respectarea STAS-urilor in vigoare precum si pret. De asemenea foarte importante sunt si calitatea serviciilor pre si post-vanzare : descoperirea nevoilor reale a clientilor si ajutorul acordat in alegerea celei mai bune variante, garantie pe o perioada mai lunga de timp.

Listing ID: 1025406e85ae7541

Report problem

Processing your request, Please wait....

Pentru a pune o întrebare referitoare la acestă marfă, completați formularul de mai jos și trimiteți-l autorului anunțului.

Information about the ad poster

Other items listed by stupvertical

Latest items listed by stupvertical »