PERAL S = APICULTURĂ BIO - BursaMierii.ro

25 Lei

PERAL S = APICULTURĂ BIO

  • Cantitate (kg / buc) (numai cifre!): LITRU
  • Oraș: Bucuresti
  • Județ: Bucuresti
  • Țara: România
  • Telefon: 0723646778
  • Adăugat: 14/03/2017 11:02
  • Expiră: Acest anunț a expirat
peral-s

Descriere

PRODUS BIODEGRADABIL. După utilizare se descompune în apă, acid acetic, și oxigen si nu există nicio bacterie care poate dezvolta rezistenţă la acest produs în concentraţiile recomandate.

MOD DE ACTIUNE Are dublă acțiune prin sistemul de oxidare al enzimelor celulare. Inhibă atât catalaza cât si peroxidaza. Din acest motiv are acțiune bactericidă, fungicidă și sporicidă fără să producă rezistență. In soluție de lucru nu spumează, nu lasă urme, Este eficient pe obiecte din lemn, plastic, cauciuc, sticlă ceramică, etc. Este lipsit de toxicitate si de mirosuri neplăcute. Se recomandă folosirea produsului și în apicultura bio.

INDICAȚII: Se folosește, după curățenia mecanică, diluat cu apă potabilă in cantitate de 0,75%-pînă la 1% (75ml-100ml pentru 10 litri de apă), pentru decontaminarea cutiilor de stup, a uneltelor si ustensilelor apicole, prin imersie, spălare sau pulverizare. Este nevoie de un timp de contact de 15-30 de minute. Se poate folosi și în adăpătorile pentru albine pentru aseptizarea apei in cantitate de 0,75% (7,5 ml per litru de apă).

PRECAUTII: In concentrații mari este nociv pentru operator. Produsul trebuie manipulat cu atenție, de personae instruite, folosind echipament de protecție (manuși de cauciuc, ochelari). Se păstrează în depozite răcoroase și în ambalaj original.
AMBALARE: bidoane din plastic ( 1, 5, 10, 50 litri)

628 total vizualizări, 1 azi

  

Listing ID: 32558c7b177cecf2

Report problem

Processing your request, Please wait....

Pentru a pune o întrebare referitoare la acestă marfă, completați formularul de mai jos și trimiteți-l autorului anunțului.

Information about the ad poster

Other items listed by APICULTURA BIO

  • No other ads by this poster found.
Latest items listed by APICULTURA BIO »